• A pályázati kiírásban szereplő témának megfelelő bármilyen kreatív pályaművel. A stílus és a technika szabadon választott, de a vírushelyzetre tekintettel javasoljuk digitális kollaborációs eszközök (pl. Teams, Zoom) használatát, és digitális formátumú pályaművek elkészítését. Például prezentáció (pl. Prezi), infografika (pl. Pictochart, Canva), montázs (pl. Adobe Spark), videó (pl. Windows Movie Maker 10, OpenShot Video Editor, DaVinci Resolve).

 • A kész pályaműveket csak a nyertesektől fogjuk elkérni, a pályázat során azokat nem kell elküldeni, csak egy fotót kell feltölteni a pályaműről a pályázati oldalon.


 • A pályaműveket a Cetelem Zöldsuli Pályázat és jelentkezés aloldalán a Jelentkezési űrlap hiánytalan kitöltésével lehet feltölteni. Ha valamilyen digitális formátumú pályaművet – például videót, prezentációt, infografikát készítetek, akkor javasoljuk, hogy töltsétek azt fel egy, az interneten publikusan elérhető helyre, és az arra mutató linket illesszétek be a pályázati felület leírás részébe.

 • Igen, mivel a Cetelem Zöldsuli pályázaton osztályközösségek vehetnek részt, így egy kapcsolattartó több osztály pályázatát is feltöltheti, de a pályázatoknak jól beazonosíthatóaknak kell lenniük.


 • Nem, egy pályázathoz csak egy fotót lehet feltölteni az oldalunkon, amely a pályaművet ábrázolja. Amennyiben az osztály több perspektívából is szeretné megmutatni az elkészült művet, fotomontázs készítésével egy képen is megteheti. A pályázat részeként benyújtott képek és videók mellé hozzájáruló nyilatkozat szükséges az összes képen és/vagy videón szereplő természetes személytől (16 éven alattiak esetében szülő vagy törvényes képviselő aláírásával). A nyilatkozat letölthető innenAz aláírt, kitöltött nyilatkozatokat a zoldsuli@cetelem.hu e-mail címre várjuk a pályázó adatainak megjelölésével.


 • Az osztályokat bárki benevezheti, de azt javasoljuk, hogy ezt vagy tanár, vagy iskolaigazgató tegye, hiszen a pályázathoz az iskolai alapítvány adataira is szükség van. Természetesen amennyiben ezt a szülő, vagy SZMK képviselő is tudja, ő is nevezheti az osztályt. Az alapítvány adatait a pályázaton nyerteseknél ellenőrizzük.

 • Sajnos abban az esetben, ha az iskolában nem működik alapítvány, úgy az iskola osztályai nem tudnak részt venni a pályázaton, mivel az esetleges nyeremény kifizetése az Alapítványon keresztül történik.

 • A pályázatot magyarországi általános iskolák részére írtuk ki. Amennyiben intézményük részét képezi általános iskola, várjuk pályázatukat.

 • A feltöltött pályaművek a szervezők jóváhagyása után, a szavazás indulásakor, egyszerre jelennek meg az oldalon. A feltöltött pályaművek csak a jóváhagyást követően jelennek meg az oldalon. Ha a feltöltött pályaművek ekkor sem jelennek meg az oldalon, a zoldsuli@cetelem.hu e-mail címen kérjük jelezni!

 • A sikeres feltöltésről felugró (pop-up) ablak értesíti a feltöltőt. A feltöltött pályaművek a szervezők jóváhagyása után, a szavazás indulásakor, egyszerre jelennek meg az oldalon. A feltöltött pályaművek csak a jóváhagyást követően jelennek meg az oldalon. Ha a feltöltött pályaművek ekkor sem jelennek meg az oldalon, a zoldsuli@cetelem.hu e-mail címen kérjük jelezni!

 • A kész mű(vek)ről 1 db fotót vagy fotómontázst kell készíteni, és feltölteni a Cetelem Zöldsuli Pályázat és jelentkezés aloldalán a Jelentkezés űrlapra. A pályázati felületre általános tömörített fájlformátumok (pl.: jpg, png, bmp, tiff) tölthetőek fel. Videó esetében javasoljuk, hogy töltsétek azt fel egy, az interneten publikusan elérhető helyre, és az arra mutató linket illesszétek be a pályázati felület leírás részébe.

 • A GDPR szabályozás értelmében a pályázat részeként benyújtott képek és videók mellé hozzájáruló nyilatkozat szükséges az összes képen és/vagy videón szereplő természetes személytől (16 éven alattiak esetében szülő vagy törvényes képviselő aláírásával). A nyilatkozat letölthető innen: https://www.cetelemzoldsuli.hu/jelentkezes. Az aláírt, kitöltött nyilatkozatokat a zoldsuli@cetelem.hu e-mail címre várjuk a pályázó adatainak megjelölésével.

 • Egy osztály egy pályamunkával indulhat a pályázaton, hiszen az osztályok adataival tudjuk megkülönböztetni az egyes pályaműveket.

 • A pályázatokra a Cetelem Zöldsuli oldal Szavazás menüpontjában lehet.

 • Egy felhasználó egy pályázatra csak egyszer tud szavazni. A szavazás csak akkor érvényes, ha a megadott e-mail címre megérkezik a jóváhagyó e-mail, és azt érvényesíti a szavazó.

 • Egyes szolgáltatóknál előfordul, hogy a biztonsági beállítások miatt a visszaigazoló e-mailt spamként érzékeli. Kérjük, ellenőrizze spam ládáját! Ha ott sem találja a visszaigazoló e-mailt, kérjük írjon a zoldsuli@cetelem.hu e-mail címre!

 • A pályázat nyereménye az iskola közvetlen környezetének zöldebbé tételére használható fel.  

 • A pályázat nyertese a nyeremény összegét 2023. szeptember 30-ig felhasználja.

 • A felhasználás számla másolattal igazolható, melyet a zoldsuli@cetelem.hu e-mail címre kell elküldeni 2023. szeptember 30-ig.