Cetelem a Zöldebb Környezetért!

Milyen pályaművekkel lehet részt venni a pályázaton?

A pályázati kiírásban szereplő témának megfelelő bármilyen pályaművel. Olyan kreatív újrahasznosítási ötletek megvalósítását várjuk, amelyekben a használt, kinőtt, elkopott, kidobásra ítélt ruhák és lakástextilek állnak a középpontban. Készíthető egy nagyobb közös vagy több kisebb alkotás is.

A pályázatra a kész művet is el kell küldeni?

A kész pályaműveket csak a nyertesektől fogjuk elkérni, a pályázat során azokat nem kell elküldeni, csak egy fotót kell feltölteni a pályaműről a pályázati oldalon.

Hol tudom feltölteni a pályázatunkat?

A pályaműveket a Cetelem Zöldsuli Pályázat aloldalán a Pályázat feltöltése gombra kattintva lehet feltölteni.

Egy személy több osztály pályázatát is feltöltheti?

Igen, mivel a Cetelem Zöldsuli pályázaton osztályközösségek vehetnek részt, így egy kapcsolattartó több osztály pályázatát is feltöltheti, de a pályázatoknak jól beazonosíthatóaknak kell lenniük.

Egy pályázathoz több fotót is feltölthetünk?

Nem, egy pályázathoz egy fotót lehet feltölteni az oldalunkon, amely a pályaművet ábrázolja. A pályázathoz beküldött fotót Facebook oldalunkon is felhasználjuk.

Kik nevezhetik az osztályokat?

Az osztályokat bárki benevezheti, de azt javasoljuk, hogy ezt vagy tanár, vagy iskolaigazgató tegye, hiszen a pályázathoz az iskolai alapítvány adataira is szükség van. Természetesen amennyiben ezt a szülő, vagy SZMK képviselő is tudja, ő is nevezheti az osztályt, ebben az esetben azonban igazolni kell az osztályfőnök jóváhagyását. Az alapítvány adatait a pályázat nyerteseinél ellenőrizzük.

Ha az iskolánkban nem működik alapítvány, hogyan tudunk mégis elindulni a pályázaton?

Sajnos abban az esetben, ha az iskolában nem működik alapítvány, úgy az iskola osztályai nem tudnak részt venni a pályázaton, mivel az esetleges nyeremény kifizetése az Alapítványon keresztül történik.

Az intézményünk összevont általános iskola, illetve óvoda / gimnázium / szakközép / gyermekotthon stb. Így tudunk pályázni?

A pályázatot magyarországi általános iskolák részére írtuk ki. Amennyiben intézményük részét képezi általános iskola, várjuk pályázatukat.

Feltöltöttem a pályázatunkat, de nem jelenik meg az oldalon. Mit tegyek?

A feltöltött pályaművek a szervezők jóváhagyása után, a szavazás indulásakor, egyszerre jelennek meg az oldalon. A szavazás 2017. november 13-án 12.00 órakor indul. A feltöltött pályaművek csak a jóváhagyást követően jelennek meg az oldalon. Ha a feltöltött pályaművek ekkor sem jelennek meg az oldalon, a zoldsuli@cetelem.hu e-mail címen kérjük jelezni!

Feltöltöttem a pályázatot, de nem kaptam róla visszaigazolást. Mit tegyek?

A sikeres feltöltésről felugró (pop-up) ablak értesti a feltöltőt. A feltöltött pályaművek a szervezők jóváhagyás után, a szavazás indulásakor, egyszerre jelennek meg az oldalon. A szavazás 2017. november 13-án 12.00 órakor indul. A feltöltött pályaművek csak a jóváhagyást követően jelennek meg az oldalon. Ha a feltöltött pályaművek ekkor sem jelennek meg az oldalon, a zoldsuli@cetelem.hu e-mail címen kérjük jelezni!

Mekkora lehet a kép mérete a feltöltésénél?

A kép mérete maximum 9 MB lehet.

Nem tudom feltölteni a képet, mi lehet a probléma?

Előfordulhat, hogy túl nagy a feltölteni kívánt file mérete, érdemes ellenőrizni, majd újra próbálni.

Hogyan lehet szavazni a pályázatokra?

A pályázatokra a Cetelem Zöldsuli oldal Pályázat menüpontjában lehet. A szavazás 2017. november 13-án 12.00 órakor kezdődik, és 2017. november 24-én 12.00 óráig tart.

Meddig lehet pályázni?

A pályaműveket 2017. október 26-án 24.00 óráig lehet feltölteni.

Hányszor tudok szavazni egy pályázatra?

Egy felhasználó egy pályázatra csak egyszer tud szavazni. A szavazás csak akkor érvényes, ha a megadott e-mail címre megérkezik a jóváhagyó e-mail, és azt érvényesíti a szavazó.

Hol, hogyan lehet szavazni?

Szavazni a www.cetelemzoldsuli.hu oldal Szavazás menüpontjában lehetséges. A kiválasztott pályaműre kattintva meg kell adni saját e-mail címét, ahova egy jóváhagyó e-mailt küldünk. Erre kattintva válik érvényessé a szavazat.

Hány pályázatra tudok szavazni?

Bármennyi pályázatra van lehetőség szavazni, de egy felhasználó egy pályázatra csak egyszer tud szavazni. A szavazás csak akkor érvényes, ha a megadott e-mail címre megérkezik a jóváhagyó e-mail, és azt érvényesíti a szavazó.

Miért nem kaptam meg a szavazat-visszaigazoló emailt?

Egyes szolgáltatóknál előfordul, hogy a biztonsági beállítások miatt a visszaigazoló e-mailt spamként érzékeli. Kérjük, ellenőrizze spam ládáját! Ha ott sem találja a visszaigazoló e-mailt, kérjük írjon a zoldsuli@cetelem.hu e-mail címre!

Hogyan történik a nyertesek kiválasztása?

15 nyertest a Program szakmai zsűrije választja ki, míg 15 nyertesről a közönségszavazás dönt. A szavazás a www.cetelemzoldsuli.hu oldalon a Szavazás menüpontjában lehetséges.

Nyerhet-e egy osztály kétszer?

Nem, egy pályázat csak egyszer nyerhet. Ha egy művet a zsűri is kiválaszt, és a közönségszavazáson is nyer, akkor csak a zsűri döntését vesszük figyelembe, és a közönségszavazáson az utána következő helyezett lép a helyébe.

Egy osztály beadhat több pályaművet is?

Egy osztály egy pályamunkával indulhat a pályázaton, hiszen az osztályok adataival tudjuk megkülönböztetni az egyes pályaműveket.

A nyereményt másra is felhasználhatja az osztály?

A Cetelem Zöldsuli pályázatán nyertes osztályok nyereményüket kizárólag az osztályok erdei táboroztatására használhatják fel. A nyereményből lehetséges a táborozás költségeinek csökkentése, de arra is lehetőség van, hogy egy olyan programra fordítsák, amely a tábor ideje alatt, a tábor helyszínén kerül megrendezésre, és azon a nyertes osztály vesz részt. A felhasználást fotókkal és élménybeszámolókkal szükséges igazolni.

Mire használhatom fel a nyereményt?

A Cetelem Zöldsuli pályázatán nyertes osztályok nyereményüket az osztályok erdei táboroztatására használhatják fel. A nyereményből lehetséges a táborozás költségeinek csökkentése, de arra is lehetőség van, hogy egy olyan programra fordítsák, amely a tábor ideje alatt, a tábor helyszínén kerül megrendezésre, és azon a nyertes osztály vesz részt. A felhasználást fotókkal és élménybeszámolókkal szükséges igazolni.

A nyereményt csak a nyertes osztály használhatja fel?

A Cetelem Zöldsuli pályázatán nyertes osztályok nyereményüket az osztályok erdei táboroztatására használhatják fel. A nyereményből lehetséges a táborozás költségeinek csökkentése, de arra is lehetőség van, hogy egy olyan programra fordítsák, amely a tábor ideje alatt, a tábor helyszínén kerül megrendezésre, és azon a nyertes osztály mellett az iskola más osztályai is részt vesznek. A felhasználást fotókkal és élménybeszámolókkal szükséges igazolni.

A nyertesek meddig kapják meg a nyereményt?

A nyereményeket a hiánytalanul kitöltött, aláírt, lepecsételt szerződés beérkezését követő 8 munkanapon belül utaljuk el a nyertes osztályok iskoláiban működő alapítványoknak.

Meddig kell felhasználni a nyereményt?

A nyereményeket a nyerteseknek 2018. augusztus 31-ig kell felhasználniuk, a felhasználást élménybeszámolókkal kell igazolni.

A nyereményről szóló beszámolókat hova tölthetem fel?

Az erdei táborokról szóló beszámolókat a zoldsuli@cetelem.hu e-mail címre kell elküldeni. A beszámolónak tartalmaznia kell minimum 5 darab fotót a táborról, és egy 1500-2000 karakter hosszúságú leírást a táborban megvalósult programokról. A beszámolót és a fotókat a Cetelem Zöldsuli Facebook oldalán felhasználjuk.

Mit kell tartalmazni a beszámolóknak?

A beszámolónak tartalmaznia kell minimum 5 darab fotót a táborról, és egy 1500-2000 karakter hosszúságú leírást a táborban megvalósult programokról. A beszámolót és a fotókat a Cetelem Zöldsuli Facebook oldalán felhasználjuk.